Faith and Feel

 

 

Deeksha

 

Deeksha is Sanskriet wordt ook wel de Eénheidszegening genoemd. Door deze Eénheidsenergie neemt het gevoel van ‘afgescheidenheid’ af en is er een toename van verbondenheid met het Wezen van jezelf, je medemens en met alles in deze schepping.

 

Naast in contact komen met je Hoger Bewustzijn, zorgt Deeksha ervoor dat blokkades opgeruimd worden, helpt het het lichaam te ontspannen en ondersteunen en draagt de Zegening bij aan de ontwikkeling van je creativiteit, de focus en het vertrouwen in jezelf! Je prikt hierdoor door allerlei illusies heen die je tot nu toe als je werkelijkheid hebt ervaren. Regelmatig deze energie ontvangen, helpt je bij jouw persoonlijke groei.

 

Deeksha wordt gegeven door handoplegging op de kruin van je hoofd.  Je kan tintelingen voelen, een stroom van heerlijke energie, of zelfs helemaal niets.  Treur niet, het proces om je tot je eigen natuurlijke staat te brengen, is op gang gebracht!

 

Iedereen kan de Eenheidszegening ontvangen. Het is niet voorbehouden aan een religie, geloof of spiritueel pad. Deeksha is op Aarde gekomen om je eigen innerlijke Goddelijkheid te ontdekken ongeacht waar je woont of wat je gelooft!

 

Deeksha kan op afspraak, alleen of in groep.